Exposities

Kunstroute

img_1581
Kijk omhoog – Rotterdam Blaak

Voor de tweede keer doe ik mee met de Kunstroute Nieuwkoop, van 19 t/m 21 mei 2018. Samen met nog drie andere kunstenaars sta ik op de locatie ’t Trefpunt in Zevenhoven.

Vorig jaar liet ik alleen mijn aquarellen zien, dit jaar presenteer ik voornamelijk foto’s. En dan niet alleen die foto’s die ik met de spiegelreflexcamera heb gemaakt, maar ook foto’s die ik met de IPhone heb gemaakt en op Instagram heb gepubliceerd. En uiteraard ook een aantal aquarellen.

De website zal ik binnenkort gaan vullen met portfoliowerk. Kom dus vooral nog een keertje terug!

Een gedachte over “Kunstroute”

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.