Fotoshoots

Hollen tussen de bollen

 

DSC06627-2
Tessa en Kevin in het bollenveld

Kinderen zijn altijd leuk om te fotograferen, maar ook best moeilijk. Jonge kinderen kunnen niet zo lang poseren, of ze hebben er gewoon geen zin in. Hoe fijn is het dan dat je in de buurt een prachtig tulpenveld hebt liggen en het mooi weer is, en dus lekker even naar buiten kunt.

Op deze foto laat ik mijn minibuurtjes op mij af rennen. Het plezier spat er van af en de kids zijn heerlijk zichzelf. Enige minpuntje is dat het toen al felle zonlicht van linksachter komt, waardoor de gezichtjes harde schaduw krijgen. Dat had ik achteraf gezien kunnen oplossen door in te flitsen. Of ik had aan de andere kant van het bollenveld moeten gaan staan. Zodat ze de zon in het gezicht kregen. Niet aan gedacht en thuis pas opgemerkt. Een volgende keer zal ik hier dus wel aan denken. Door fouten te maken leer je ook weer bij!

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.