Exposities

Gaat Corien zien!

Ik heb een nieuwtje. Zo leuk!

Van maandag 16 december 2019 t/m 31 januari 2020 mag ik bij !Triggr in Ter Aar exposeren met mijn fotografie. Hoe leuk is dat? Voor het eerst een wat grotere expositie, samen met nog twee andere kunstenaars (één met schilderijen en één met beeldende kunst).

Mijn werk even uitgestald na het uitpakken van de dozen. Trots!

Zondag heb ik met Paul 15 foto’s opgehangen in het grote pand van !Triggr. Ik heb deze keer gekozen voor afdrukken op karton van 50×70 cm. Licht van gewicht en straks weer makkelijk op te bergen. Het was wel een klus om alles op te hangen, soms toch wel hoog op de trap. Paul durfde dat gelukkig (ik ben niet zo’n held, hij wel) en hij heeft me fantastisch geholpen, de schat. Echt lief, want hij moest wel Ajax missen hierdoor. Ik ook altijd met mijn hobbies…
Maar alles hangt mooi aan de muur en nu mag iedereen het gaan zien!

In de yogakamer hangt o.a. dit stilleven in Rembrandtstijl.

Ik heb gekozen voor allerlei verschillende onderwerpen, dus geen specifiek thema. Ik heb ook zoveel verschillende dingen gedaan de afgelopen twee jaren. Van specialisatie is (nog) geen sprake. En dus is er voor ieder wat wils te zien.

De openingstijden van !Triggr zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Het adres is Middelweg 5 in Ter Aar. Met de feestdagen zal dat misschien iets minder frequent zijn. Voor de zekerheid kun je altijd even bellen (06-2307126). Wil je dat ik je een keer rond leid, neem dan even contact met mij op (m.aartman@compaqnet.nl) en dan maken we een afspraak.

Mocht je langs zijn geweest, laat me dan vooral even weten wat je er van vond!

Corien hangt er ook! Naast een foto van een springend hert in de Waterleidingduinen. Te zien in de Hollandse Kamer.
De gevangenis Wolvenburg en de Erasmusbrug hangen in het gangetje bij de escaperoom (kun je daar ook boeken trouwens).

5 gedachten over “Gaat Corien zien!”

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.