Exposities

Kunstroute Nieuwkoop 2022

Tijdens het pinksterweekend van 4 t/m 6 juni 2022 exposeer ik bij Partycentrum ’t Trefpunt in Zevenhoven met mijn fotografie. Dit jaar heb ik gekozen voor een thema; “dark en dusty”. De foto’s in dit thema vallen onder het genre urbexfotografie.
Urbex staat voor Urban Exploring.

Urbexfotografie is niet iets wat ik regelmatig doe. Ik heb twee keer een bijzondere, al geruime tijd verlaten en in verval geraakte locatie mogen bezoeken. Volledig legaal overigens. Het is bijzonder om zo’n locatie te betreden. De meesten zullen denken, wat een troep en een bende, wat is daar nu aan? Het is inderdaad een uitdaging om hier iets moois in te zien. Mijn oog wordt vaak getrokken naar een mooie lichtval, een bepaald lijnenspel of een bijzonder doorkijkje. Of een bepaalde situatie die je aantreft en dat je daar in je hoofd dan een verhaal begint te vormen. Wie hebben hier gewoond, wat heeft zich hier afgespeeld?

De foto’s in deze blog zijn ook te bewonderen tijdens mijn expositie dit weekend. Het is verrassend hoe veel details er van dichtbij te zien zijn, dus kom vooral langs zou ik zeggen 😉

Daarnaast presenteer ik nog een paar andere foto’s, naar aanleiding van kleine projecten die ik in de afgelopen twee jaren heb gedaan. Want ondanks de lockdown kon ik toch creatief zijn met mijn hobby.

Ik hoop dit weekend weer veel enthousiaste bezoekers te mogen ontmoeten en leuke gesprekken te mogen voeren. Fijn om na twee jaar afwezigheid weer zoiets te mogen doen!

Met een creatieve groet,

Margot Aartman

2 gedachten over “Kunstroute Nieuwkoop 2022”

    1. Beste Vincent, dankjewel voor het compliment. Ik ben op twee locaties geweest, Kent School in Duitsland en het Jezuïeten klooster in Valkenburg.

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.