Exposities

Expositie St. Antonius Ziekenhuis Woerden 2023

Van 6 januari 2023 t/m 17 maart 2023 exposeerde ik in de Atriumhal van het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden met 31 foto’s. Naast mij was er nog een exposant, Ilja Pronk. Zij exposeerde met RAKU keramiek.

Expositie St. Antonius Ziekenhuis Woerden

In deze blog presenteer ik alle foto’s die in de expositie waren opgenomen.

Ik wil graag mijn dank uitspreken naar het St. Antonius Ziekenhuis voor de kans die zij geboden hebben hier te mogen exposeren. Ik vind het een enorme eer om op deze mooie plek mijn werk te mogen presenteren! Als je zelf in een ziekenhuis werkt is het des te mooier bij een collega ziekenhuis mensen blij te maken met foto’s en waar mogelijk een klein lichtpuntje te kunnen brengen. Want een ziekenhuis bezoek je toch niet voor de lol…
Daarnaast wil ik ook een aantal mensen heel erg bedanken, die deze expositie mede mogelijk gemaakt hebben:
Marja Dekker, voor het lenen van de lijsten. Hierdoor is het echt een eenheid geworden! Dankjewel voor jouw support en steun!
Paul Buis en Angèle Aartman, voor het helpen met inlijsten tot in de kleine uurtjes. Plakken tot op de halve millimeter, zonder jullie was het echt niet gelukt!
Cock van Luling, voor het aanmoedigen mijzelf te presenteren bij het St. Antonius Ziekenhuis. Zonder jou was het nooit zover gekomen!
En tot slot een dank naar al mijn fotomaatjes, fotoworkshopleiders en de drie fotoclubs waar ik lid van ben. Mede door jullie kom ik op mooie plekken, heeft mijn hobby fotografie de laatste jaren een enorme vlucht genomen en ben ik gekomen waar ik nu ben!

Architectuur

In de studio

Urbex fotografie

Natuur

Architectuur en interieur

Serie “Fighting the Elements”

Het St. Antonius Ziekenhuis is vrij toegankelijk op doordeweekse dagen. Zij hebben doorlopend nieuwe exposities van kunstenaars uit de omgeving.

Expositie St. Antonius Ziekenhuis Woerden

10 gedachten over “Expositie St. Antonius Ziekenhuis Woerden 2023”

 1. Wow ! Ik weet niet wat ik zie ze zijn prachtig stuk voor stuk en bij elkaar. Die urbex ken ik ook niet van jou . Zal zeker prachtig staan. wie weet dat ik nog ga kijken. Er zullen zeker mensen zijn die hier van genieten. Diepe buiging.

  1. Dankjewel voor jouw lieve woorden Ineke! Uit jouw mond is dit een groot compliment en ik word er een beetje stil van. De Urbexfoto’s heb ik vorig jaar tijdens de kunstroute laten zien. Je vindt er een aparte blog over op mijn website. Lieve groet van mij!

 2. Wat bijzonder leuk Margot dat je deze mogelijkheid hebt gekregen, echt verdiend met zulke mooie fotoseries. Ik ben gisteren samen met mijn vrouw Marjan naar je expositie geweest, heel gaaf. Er was vrijwel niemand in het ziekenhuis zoals je al had gezegd, maar we hadden daardoor wel alle rust en ruimte om te kijken. Wat een mooie diversiteit aan foto’s en fotografiestijlen heb je geëxposeerd, we waren echt onder de indruk. Ook leuk om dat te combineren met de hele andere kunstvorm van je mede exposant, waar ook mooie exemplaren tussen zitten.

  We vonden de urbex en brug foto’s prachtig. Maar ook fighting the elements, het krijtje, de lamp en de wolvenbrug, geweldig.

  Een hele mooie expositie en doet je werk echt eer aan. Ik hoop dat je veel mooie reacties krijgt en op naar een volgende expositie.

  1. Jullie zijn al geweest, wat leuk! Dankjewel voor je mooie woorden en complimenten, Benno. Daar ben ik echt heel blij mee. En inderdaad nu hard aan de slag voor de kunstroute 2023 van Nieuwkoop met Pinksteren.

 3. Margot, wat ontzettend leuk dat je jouw foto’s mag exposeren in het St. Antonius Ziekenhuis. Dat jij bent uitgekozen uit de inzendingen verbaast mij overigens niet. Je bent niet alleen een hele goede fotograaf maar ook nog eens super creatief. Je foto’s zijn werkelijk prachtig. Mijn complimenten!
  Wat een mazzel dat ik al zoveel van je heb mogen leren. Eerst op het werk (alweer 14 jaar geleden, waar blijft de tijd?) en nu met fotografie.

  1. Hoi Miranda, wat een lieve woorden, dankjewel! Ik ben heel blij met jou als fotomaatje, hopelijk gaan we nog veel creatieve jaren en fototochten tegemoet samen!

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.