Exposities

Kunstroute Nieuwkoop 2023

In het pinksterweekend van 27 t/m 29 mei doe ik weer mee met de kunstroute Nieuwkoop. Een deel van de foto’s die ik laat zien waren ook te zien in de expositie begin dit jaar in het Sint Antonius Ziekenhuis in Woerden. Maar ik heb ook wat nieuw recent werk om te laten zien. Zo heb ik in de afgelopen maanden weer een aantal fototochten gemaakt met diverse fotomaatjes en heb ik gewerkt mijn doorlopende project “little people, big world”. Dus kom vooral even kijken, laat je verrassen en inspireren! Ik leg je graag uit hoe ik bepaalde foto’s heb gemaakt en geef graag tips aan aan medefotografen. En ik hoop natuurlijk weer heel veel leuke gesprekken te kunnen voeren met fotografen en fotoliefhebbers!

Mijn plekje op de website van de kunstroute vind je hier, van daar uit kun je ook de andere deelnemers bekijken en alle locaties vinden. Mijn partner Paul Buis doet ook mee met de kunstroute, we staan op dezelfde locatie. Meer informatie over hem vind je hier.

Het belooft mooi weer te worden dit Pinksterweekend. dus pak vooral je fiets en bezoek een gedeelte van de kunstroute.
Je kunt mij en Paul vinden op de locatie ’t Trefpunt, S. van Drielstraat 4 in Zevenhoven. Tevens een perfecte locatie om heerlijk even uit te rusten op het terras voor een kopje koffie/thee met heerlijk appelgebak of cheesecake, een lekkere lunch, een verfrissend drankje en uiteraard ook diner!

Timeline Slijk-Ewijk

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.