Exposities

Kunstroute Heerhugowaard

In het weekend van 15 en 16 september 2018 stond ik met nog 5 anderen in gebouw Zuyder Waert in Heerhugowaard, een locatie die mee deed aan de Atelier- en Kunstroute Heerhugowaard.

Ik deed met 5 zwart wit foto’s mee dit keer. Een mini expositie dus. En er hing nog 1 werk van mij in de kunstkerk in HHW, de dropveters.

De locatie was wel bijzonder, een verzorgingstehuis. De cliënten kwamen regelmatig even een kijkje nemen, maar er was ook veel animo van buitenaf.

Het gaat mij er uiteindelijk niet zozeer om dat ik iets verkoop (dat is een leuke bijkomstigheid), maar vooral om de feedback die je op je werk krijgt. Ik heb veel leuke en inspirerende gesprekken gehad en dat geeft mij veel energie. Ook heb ik interessante mensen ontmoet en ook weer nieuwe contacten opgedaan. En zo met elkaar hadden we een leuke groep kunstenaars op deze locatie!

Ik kijk terug op een geslaagd weekend, ondanks dat ik niets heb verkocht. Er zijn wel visitekaartjes mee genomen, dus wie weet wat daar nog voor leuks uit voort vloeit…

En dan nu aan de slag met zowel fotografie als aquarellen voor de kunstroute in Nieuwkoop volgend jaar. Voor je het weet is het zover…

Een gedachte over “Kunstroute Heerhugowaard”

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.