Fototochten

Spruitjes, zover je kunt kijken!

Op weg naar huis vanaf de Goedhart Drechtloop 2019, reed ik over de Vriezenweg richting Langeraar. Ik zag een veld met spruitjes en daarin een spruitjesoogstmachine. Ergens was ik al een beetje fotomoe, maar ik besloot toch de auto aan de kant te zetten en een paar foto’s te gaan maken. En blij dat ik het even gedaan heb. Want wanneer kom je dat nu tegen, zo’n veld met 1 baan reeds geoogste spruitjes en de rest nog wachtend om geoogst te worden, en ook nog met zulk prachtig zonnig weer?

Machine om spruitjes te oogsten – Vriezenweg, Langeraar

Zeg nou zelf, de spruitjes zien er toch heerlijk uit zo?

Spruitjes, vers op het land!

Aan de kant van de weg zag ik nog iets bijzonders, een fraai stukje bevroren kunst van moeder natuur. Geen idee hoe zoiets kan ontstaan, maar het is een mooi abstract plaatje en daar houd ik wel van.

Bevrieskunst

En zo maakte ik op de valreep toch nog een paar mooie plaatjes op weg naar huis, leuk!

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.