Exposities

!Triggr Kunstweken 2019

Van 15 t/m 29 juni 2019 doe ik mee met de !Triggr Kunstweken met fotokunst. Mijn foto’s hangen bij Valentine Juwelier, Essenlaan 26 in Ter Aar. Ik heb vijf prachtige foto’s in de winkel mogen plaatsen, waarvan twee in de etalage. Komen jullie een kijkje nemen?

Daarnaast hangt er ook nog een foto van mij in de overzichtstentoonstelling van stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Zeker een aanrader om daar ook even een kijkje te gaan nemen, er hangt veel moois daar van alle deelnemende kunstenaars.

Uiteraard vind ik het leuk om een reactie te krijgen, dus laat vooral weten wat je er van vond door een reactie op dit berichtje achter te laten!

Lieve groet,

Margot.

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.