Fototochten

Van de regen in de drup…

De laatste jaren maak ik ook veel foto’s met mijn mobiele telefoon. Over het algemeen leuke dagelijkse kiekjes tijdens dagjes uit of belevenissen onderweg naar/van werk etc.

Maar soms zit er een klein juweeltje tussen, zoals deze foto. Het zijn regendruppels op aluminium platen, ergens op de kade vlakbij de Cruiseterminal in Rotterdam. Normaal loop je hier straal voorbij, zeker als je op weg naar huis bent en totaal afgepeigerd van een dagje daken beklimmen. Maar toch viel mijn oog hier op en ik maakte met mijn mobieltje deze foto. Ik heb er ook een paar met de Sony Alpha camera gemaakt, maar ik had de groothoeklens er op zitten en wisselen was geen optie.

Thuis heb ik de Iphonefoto een beetje bewerkt in Snapseed, en op mijn Instagramaccount geplaatst. En daarna ook in een berichtje op Feestboek, met nog meer Iphonefoto’s. Ik vind ‘m mooi van kleur en de druppels hebben een mooi grillig patroon. En wilde dat graag even delen.

Zo zie je maar weer, van dagelijkse dingen kun je mooie, wat abstracte foto’s maken met je mobieltje. Je moet het alleen wel even zien!

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.