Rondom het huis, Workshops en cursussen

Happy (Birthday)

Vandaag, vrijdag 8 juni, ben ik jarig! Daar hoort een feestelijke foto bij.

Deze foto heb ik gemaakt als opdracht voor de Masterclass I die ik vorig jaar heb gevolgd. Ik moest een serie foto’s maken met mijn zelfgekozen thema ‘Happiness’. Toen ik bij de Hema deze Happy Birthday kaarsjes tegen kwam wist ik dat ik daar iets mee wilde doen. Dus niet veel later een cake gebakken en de kaarsjes er op gezet. Pas toen ik zeker wist hoe ik het wilde hebben, stak ik de kaarsjes aan. Ze brandden wel heel snel op, dus haast was geboden. Het kaarsvet drupte al op de cake en het stokje van de Y was al bijna opgebrand. Maar ik ben wel blij met het eindresultaat; een leuke foto, zo eentje waar ik happy van word!

Ik vind het leuk om feedback op mijn foto's te krijgen, dus laat vooral een reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.